Feestelijk paling hoofdgerecht

Chique, lekker én gezond!

Voor dit chique gerecht dat mooi past bij de feestdagen heeft u per persoon nodig:

- 70-100 gram palingfilet van paling.nl

- 3 baby maïskolfjes

- 5 broccoliroosjes

- 5 rode wortel puntjes

- wortelcrème

- zeekraal

- gemengde sla

Bereidingswijze:

Laat de palingfilet eerst op kamertemperatuur komen. Snij één reepje paling schuin in stukjes en rol twee reepjes paling op. Schil de rode wortel en gebruik alleen de punten, snij deze wel recht af. Gril of flambeer de de baby maïskolfjes en blancheer de broccoliroosjes en rode wortelpuntjes. Dit brengt de mooi kleur naar boven!

Leg de stukjes palingfilet op een bord, plaats de groenten hierbij en decoreer met de (kant-en-klare of zelfgemaakte) wortelcrème, de zeekraal en enkele stukjes gemengde veldsla.

Chique, lekker én gezond!