Forelsalade met appel

Heerlijk frisse salade voor op een zomerse dag

Ingrediënten:

  •             Forelfilet- 125 gram (gerookt)
  •             Appel- 2 kleine
  •             Rode ui- 1/2
  •             Komkommer- 1
  •             Voor de dressing:
  •             Yoghurt- 2 eetlepels
  •             Bieslook- 1 eetlepel
  •             Peterselie- 1 eetlepel
  •             Limoensap- van 1 limoen
  •             Peper- 1/2 theelepel
  •             Knoflookpoeder- 1/4 theelepel

Bereidingswijze:

Was de komkommer en snij in plakjes

Was de appel, verwijder het klokhuis en snij in partjes

Snij de rode ui in stukjes

Snij de forel in stukjes

Verdeel de komkommer, appel, ui en forel over twee borden (of meng in een schaal)

Meng nu alle ingrediënten voor de dressing door elkaar en serveer in een bakje bij de salade

Bron: voedzaamensnel.nl