Forelsalade met appel
Heerlijk frisse salade voor op een zomerse dag
Ingrediënten:
- Forelfilet- 125 gram (gerookt)
- Appel- 2 kleine
- Rode ui- 1/2
- Komkommer- 1
- Voor de dressing:
- Yoghurt- 2 eetlepels
- Bieslook- 1 eetlepel
- Peterselie- 1 eetlepel
- Limoensap- van 1 limoen
- Peper- 1/2 theelepel
- Knoflookpoeder- 1/4 theelepel
Bereidingswijze:
Was de komkommer en snij in plakjes
Was de appel, verwijder het klokhuis en snij in partjes
Snij de rode ui in stukjes
Snij de forel in stukjes
Verdeel de komkommer, appel, ui en forel over twee borden (of meng in een schaal)
Meng nu alle ingrediënten voor de dressing door elkaar en serveer in een bakje bij de salade
Bron: voedzaamensnel.nl