Gevulde tomaat met zalm

Gezonde snack bij de BBQ.

Ingrediënten:

  • bosuitje
  • peper/zout
  • 1 kleine augurk
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel tomatenketchup
  • 1 blikje roze zalm
  • halve stengel bleekselderij
  • 4 vleestomaten of 10 kleine trostomaten

Bereidingswijze:

De zalm een beetje laten uitlekken en verwijder de graatjes en het velletje.
Van de tomaten het kapje eraf snijden en voorzichtig uithollen.  Het vruchtvlees doet u in de blender. Leg de uitgeholde tomaat op zijn kop zodat deze kan uitlekken.

Snijd de bosui, de bleekselderij, de augurk in stukjes. Doe de zalm, de bosui, bleekselderij, augurk, tomatenketchup, mayonaise, peper en zout in de blender.
Deksel erop en een aantal seconden laten pureren. Vul de tomaten met het mengsel. 

Bron: Receptenvandaag.nl