Pasta met gerookte zalm en spinazie

Simpele makkelijke maaltijd

Ingrediënten voor 2 personen:

  •          1/2 (500g) pak tagliatelle pasta
  •          50 gr boter
  •          250 ml melk
  •          1 eetl. witte bloem
  •          80 gr versgeraspte Parmezaanse kaas
  •          225g gerookte zalm, gehakt
  •          30g verse spinazie, gehakt
  •          2 eetl. kappertjes
  •          4 eetl. zongedroogde tomaten, gehakt
  •          50g gehakte verse oregano 

Bereidingswijze

Breng een grote pan licht gezouten water aan de kook. Voeg de pasta toe en kook gedurende 11 tot 13 min, of tot de pasta al dente is; giet af.

Smelt de boter in een pan over matig vuur en meng de melk erdoor. Roer de bloem erdoor om het in te dikken. Roer geleidelijk aan de Parmezaanse kaas erdoor tot alles vermengd is.

Kruimel de zalm in het botermengsel. Roer de spinazie, kappertjes, zongedroogde tomaten en oregano erdoor. Kook en roer het de saus gedurende 3 min, tot alles goed is door gewarmd. Serveer over de gekookte pasta.

 

Bron Allrecipes.nl