Avocadosalade met Hollandse garnalen

Ingrediënten:

  • 1 zak rucolasla melange (150 g)
  • 1 bekertje crème fraîche (125 ml)
  • 4 el citroensap
  • 1 mango
  • 2 eetrijpe avocado's
  • 1 bakje Hollandse garnalen (100 g)

Bereidingswijze: 

Doe de sla in een grote schaal. Meng voor de dressing de crème fraîche met 3 el citroensap. Breng op smaak met peper en zout en zet apart.

Schil de mango en snijd het vruchtvlees in stukjes. Snijd de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in stukjes. Besprenkel met de rest van het citroensap. Schep met de mango door de sla.

Verdeel de dressing over de salade en garneer met de garnalen. Serveer direct. Lekker met stokbrood.

 

Bron: Albert Heijn